In verband met de overheidsmaatregelen met betrekking tot het Coronavirus zijn verschillende activiteiten van de KHO afgelast. Repetities en concerten vinden momenteel niet plaats. Ook de recent door het Kabinet aangekondigde versoepelingen van enkele maatregelen brengen daar nog geen verandering in. De kans is erg groot dat we als orkesten pas na de zomer weer bijeen kunnen komen. Er is op dit moment nog veel onzeker.

De muzieklessen van de KHO zijn inmiddels wel hervat, deze vinden op digitale wijze plaats.

De zomerconcerten, die geprogrammeerd waren op 14 en 28 juni, kunnen helaas niet doorgaan

De aangesloten verenigingen worden door de KNMO bond geadviseerd hun evenementen, inclusief repetities en lessen, tot nader order te staken. Dit in vervolg op de aangescherpte maatregelen die de rijksoverheid vanmiddag bekend heeft gemaakt.

Wij hebben besloten dit advies te volgen. Overigens bereikte ons al het bericht dat ook de gemeente Renkum onze repetitielokatie Lebret, ook voor bijeenkomsten kleiner dan 100 personen, en die dus buiten de overheidsmaatregelen van vanmiddag vallen, voorlopig te sluiten.

Geen makkelijk besluit, maar hier geldt "better safe than sorry".

Vooralsnog zetten wij de activiteiten van de KHO tot 31 maart stop. Wij houden jullie op de hoogte. Valt het mee, dan starten we eerder weer, maar we kunnen ook niet uitsluiten dat maatregelen van de overheid kunnen leiden tot een verlenging van dit besluit.

Wij hopen op jullie begrip en hopen iedereen zo snel mogelijk in goede gezondheid terug te zien.

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar 2020

Onze website is m.i.v. heden ondergebracht bij een ander hostingbedrijf. Wij zijn Auvico en in persoon Henk Opperman, zeer dankbaar voor de jarenlange dienstverlening en sponsoring van onze vereniging.

2017 11 05 5655wEr is al een datum gereserveerd voor de toekomstige concert van het Symfonisch Blaasorkest van de KHO:

-Zondag 9 februari 2020 speelt het SBO in Musis Sacrum te Arnhem, aanvang 15:00 uur. Titel: Songs of Liberation.

Bevestigd is inmiddels de deelname van Jan Terlouw, die wat persoonlijke overdenkingen over het thema zal geven, en van Tenar van Kooten Niekerk, de sopraan die 2 jaar geleden "Lost Labyrinth" met ons heeft uitgevoerd.

De kaarten komen binnenkort in de verkoop. Hierover zullen wij u weer informeren.